Live gokken
Jouw gedrag tijdens het gokken
Jouw gedrag bij online gokken

Als je gaat gokken, wil je vaak plezier maken, maar wat je nog liever wil is geld verdienen! Het is daarom van belang dat je je eigen spelgedrag tijdens het live gokken kent. Wat heb je voor sterke kanten en wat zijn je valkuilen? Speel je bijvoorbeeld met een strategie en dan op je gevoel? Houd je van afwisseling? Speel je met hoge of lage bedragen? Kun je op tijd stoppen?

Variatie tijdens het spel

Bij het gokken is variatie prettig. De ene keer oefenen, dan voor geld spelen, dan roulette spelen, dan blackjack of een slot. Als je iedere keer wat anders speelt, blijft het voor jou ook leuk en ga je ontdekken wat jouw voordelen zijn. Hoe dan? Door te spelen wat je leuk vindt, maar ook door het risico te nemen en wat nieuws te ontdekken. Leer de spelregels en bekijk nu welke spellen er echt bij je passen en wie weet wil je deze ook wel voor geld spelen en dan de spanning ervaren.

Stop op tijd!

Bij het gokken is het van belang dat je op tijd kunt stoppen. Veel mensen kunnen dat niet en zeker niet wanneer ze veel geld hebben verloren of juist wanneer ze veel hebben gewonnen of aan het winnen zijn. Op de een of andere manier wil je dan doorgaan en nog meer geld verdienen. Als je hebt verloren werkt het anders en dan wil je alleen maar je verlies terug verdienen. Er zijn ook mensen die dan ineens veel geld willen gebruiken als speelgeld, zodat ze in een keer alles terug kunnen verdienen. Maar wat ze vaak vergeten is dat zij ook dat bedrag in een keer kwijt kunnen zijn. Dat is het risico wat je hier loopt, daar moet je ook op bedacht zijn! Zorg daarom dat je goed weet wanneer je moet stoppen en doe dat ook! Plezier maken is ook van belang bij het gokken.

Speelgeld verdubbelen

Er zijn mensen die hoge bedragen hebben om te spelen, anderen spelen liever met lagere bedragen. Hoe dan ook, je kunt altijd geld verdienen. Maar wanneer je aan het winnen bent, is de kans groot dat je ook graag wil spelen met dubbel zoveel speelgeld. Je hebt dan de kans dat je het in een keer kunt verdubbelen en dat wil jij toch ook? Grijp die kans ook en zorg ervoor dat je nog meer kunt winnen. Maar hierbij geldt ook dat je goed op moet letten hoeveel je gaat gebruiken. Het moet verantwoord zijn en je moet ook op tijd stoppen! Je hebt zelf in de hand met hoeveel je gaat spelen, spreek van tevoren een limiet af en houd je daar ook aan!  

Ken de spellen

Het is fijn als je de spellen kent voordat je begint met spelen. Hierdoor ben je beter voorbereid op wat er komen gaat en weet je ook wat de stappen betekenen. Welke symbolen heb je bij de slots nodig om winst te maken? Goed om te weten want zo kun je ook spanning opbouwen tijdens een spel! Als je al drie sterren ziet en je moet er nog eentje hebben, dan hoop je dat je deze gaat behalen. Je adrenaline zal hierbij zijn of haar werk doen!