Live gokken
Leprechaun Hils (Quickspin) gokkast spelen
Leprechaun Hills uiterst populair

Een mooie gokkast van Quickspin is Leprechaun Hills. Het thema Ierland kom je bij de gokkasten vaker tegen, Ierse kabouters bijvoorbeeld of een pot goud die je aan het einde van de regenboog kunt vinden. Deze gokkast valt ook binnen dit thema en kent een uitkeringspercentage van 96,49%.

Over de gokkast

Je hebt maximaal 40 actieve winlijnen en er kan gespeeld worden vanaf € 0,01 per spin. Daarbij kun je ook met 24 winlijnen spelen. Een draai zou je dan € 0,24 kosten. Bij 40 winlijnen is het maximaal € 80. Bij het spel gaat het over de Leprechaun zelf, dat is een Ierse kabouter en deze heeft een rode baard en een pijp. Dit is dan ook direct het best uitbetalende symbool. Als je vijf Leprechaun op één winlijn heb staan dan krijg je 25 keer het totale startbedrag. Dat is gelijk aan 1.000 keer het gestarte bedrag per winlijn. Er zijn nog vier andere high paying-symbolen en die hebben ook iets te maken met sprookjes over Ierse kabouters. Je krijgt bij de gelukssymbolen klavertje 4 en het gouden hoefijzer in totaal tien keer het startbedrag uitgekeerd.

Dan heb je de paddenstoel en een glas Iers bier, daarvoor krijg je de helft. Het is dus een spel waarbij er goed uit wordt gekeerd aan je. Zeker wanneer je combinaties van vijf identieke symbolen bij elkaar hebt gespaard op de rollen. Maar wanneer je combinaties hebt met drie of vier identieke symbolen is de uitbetaling veel minder. Je hebt nog wel een Wild symbool en deze kan bijdragen leveren aan het maken van winnende combinaties.

Leprechaun Hills Re-spin

Bij iedere winnende combinatie van vijf plaatjes krijg je een re-spin. Het zijn de Leprechaun zelf, het hoefijzer, het klavertje vier, de paddenstoel en een glas met fris Iers bier. Je krijgt een mooie winst en een re-spin waardoor de prijzen nog hoger uit kunnen vallen. Je hebt ook nog een bonusspel. Daar wil je ook alles over te weten komen toch? Je krijgt de regenboog pas te zien als je een bonusspel vrij hebt gespeeld. De bonus spins kunnen vrij worden gespeeld door drie potten met goud te vinden. Als je deze drie hebt, dan heb je recht op zeven regenboog bonus spins. Het regenboogsymbool draait dan mee en staat stacked op de rollen. Deze veranderd in high paying symbolen uit het basisspel. Nu maar hopen dat je veel geluk hebt en mooie prijzen gaat winnen.

Een gokje wagen bij deze slot is altijd de moeite waard. Het kan je veel geld opleveren en dat is toch iets wat je ook niet mis wil lopen? Een keer gratis spelen of voor echt geld, het kan allemaal. Als je eerst oefent heb je een goed beeld van de symbolen en wat deze opleveren. Zorg dat je daar nu ook gebruik van maakt en ervaar wat deze spelontwikkelaar je allemaal te bieden heeft. Leprechaun Hills is een populaire en mooie slot, die je zeker eens gespeeld moet hebben.