Live gokken
Halloween bonus Omnislots
Omnislots Halloween bonus

De Boogeyman is nog steeds aanwezig bij Omnislots. Vind hem en de volgende overwinning en dan kun je er weer even tegenaan. Reis nu mee terug in de tijd naar de horror film klassiekers die de angst er goed in doen zitten. Je gaat echt helemaal loskomen tijdens deze slot. Je kunt nu meedoen met een van de bekende karakters zoals Lynda, Annie, Loomis en Laurie en dan ga je proberen om de maskerende, Michael Meyers te vermijden. Gaat dat jou lukken? Het is maar te hopen! De slot is gebaseerd op originele 1978 film geregisseerd door John Carpenter. "Halloween" door Microgaming kan nu gespeeld worden en die wil jij ook ontdekken! Kom nu maar eens snel los om te zien wat jij hier kunt winnen.

Over het spel

Je hebt bij het spel in totaal vijf rijen en 4 rollen en daarbij heb je ook 50 winlijnen, samen maak je hierdoor kans op heel mooie prijzen. Horror staat bij de slot echt centraal en daar kun jij nu snel een gokje wagen. Zet je geluid maar eens aan en dan hoor je de griezelige soundtrack en je ziet de donder en de bliksem op de achtergrond. Alles bij elkaar maakt het erg spannend en wie weet wat de invloed daarvan op jou is. Durf jij het nog wel aan om deze slot te spelen? De karakters uit de film geven je het recht op heel mooie en hoge prijzen, maar er zijn ook symbolen met een lagere waarde zoals messen, breinaalden en wol. Ook zijn er geweren en telefoons en maskers van clowns die voor mooie prijzen kunnen zorgen.

Het Scatter symbool kun je herkennen als een wiel met een bonus er op en de wilds kun je herkennen door het spellogo. Deze kan weer andere symbolen vervangen en daardoor is de kans op winst nog veel hoger. Er zijn iedere keer weer veel spannende functies die je hier tegen kunt komen zoals het Trick or Treat Wheel, Boogeyman Bonus en Wandering Reel. Dit wil jij ook niet missen. Dit kan namelijk zorgen voor heel mooie prijzen en deze kunnen nu door jou gewonnen worden! Zo heb je bijvoorbeeld de Boogeyman Bonus en dat deze wordt geactiveerd wanneer je een Boogeyman-symbool hebt tijdens de Bonus Wheel-functie. Als je hierbij de vermenigvuldigers hebt dan verhogen deze na iedere cashprijs. Een spannende en iedere keer weer verrassende functie.

Gratis spins

De vrije spinsfunctie wordt geactiveerd als je het wiel op andere karakters valt. Je krijgt daarvoor dan negen Free Spins en het karakter dat de functie heeft geactiveerd komt dan vaker op de rollen. Zorg dat je ook een gokje gaat wagen bij deze slot, want je kunt er op rekenen dat er veel mooie prijzen voor je klaar staan. Iedere ronde heb je weer de kans om te winnen, maar het gaat er nu om dat je ook plezier gaat maken. Speel mee met het bedrag wat je kunt missen en blijf hoe dan ook verantwoord spelen. Het gaat er om dat je het gokken leuk blijft vinden en dat het geen verslaving wordt. Je kunt nu mee doen en eerst gratis spelen en dan voor geld, doe waar je je goed bij voelt!