Live gokken
Tahiti Feeling slot
Ontdek de Tahiti Feeling slot

Altijd leuk om een nieuwe slot te proberen, kom daarom snel kennis maken met de slot Tahiti Feeling. Is het tijd om er op uit te gaan, maar heb je je koffers nog niet gepakt? Geen nood, want met de Tahiti Feeling slot kan je genieten van een prachtig eiland vanuit je luie stoel. Win terwijl je jezelf op het strand waant, leuke prijzen met deze slot en geniet van de zandstranden en palmbomen, zonder te verbranden. Sleep je wins binnen met combinaties van symbolen, vervangende Wild symbolen en bonusfeatures op deze zomerse slot van Mercury. Het zomerse weer zit er toch weer aan te komen, dus het is echt een slot van dit moment. Je gaat er volop van genieten als je een gokje komt wagen. Krijg daarom het zomergevoel snel te pakken en zorg dat deze slot aan jouw favorieten lijstje toe wordt gevoegd.

Algemene slot details

De Tahiti Feeling slotgame bestaat uit 5 rollen en bevat 20 winlijnen waarop je de winnende combinaties moet proberen te maken. De algehele vormgeving van deze slot is bijzonder mooi uitgewerkt. Je waant je daadwerkelijk op het strand van Tahiti. Naast de standaard symbolen 10, J, Q, K en A, vind je hier ook symbolen van hogere waarde, welke je dus ook leukere prijzen geven. Het is nog even spannend wat je hier gaat winnen, maar het kan echt alle kanten op. Om er achter te komen welke prijzen je uit krijgt gekeerd met welke symbolen, kun je maar beter de prijzentabel raadplegen. Deze laat je zien hoeveel symbolen je nodig hebt en welke beloning daar dan tegenover staat. Iedere ronde is het weer spannend of je de juiste rollen weet te draaien op de rollen.

Wanneer je drie dames in bikini’s op de rollen hebt laten landen, krijg je 15 gratis spins om mee te spelen. Deze staan namelijk symbool voor de Scatters op de Tahiti Feeling slot. Je kunt tijdens deze gratis spins modus niet alleen combinaties maken van links naar rechts, maar ook van rechts naar links, wat je kansen op een leuke winst alleen maar zal doen toenemen. Om dit allemaal af te maken heeft de ontwikkelaar ook nog twee verschillende bonusspellen toegevoegd, welke je de kans geven om je vakantiebudget te verhogen. Ook dit is weer spannend, want zal het jou lukken om de juiste symbolen op de rollen te laten landen? Er is maar een manier om er achter te komen en dat is door te ontdekken wat er zal gebeuren als je gratis speelt. Bevalt het goed kan er altijd nog voor echt geld gespeeld worden.

Mooie slot vol prijzen

Al met al is deze goed uitziende en zomerse slot zeker het proberen waard. De algehele sfeer geeft je bijna voldoende vitamine D om niet naar buiten te hoeven. Hoe dan ook belooft het een gezellige en winstgevende tijd te worden met de Tahiti Feeling slot. Een goed moment dus om het zomerse gevoel te ervaren. De temperaturen buiten lopen ook al op, dus het komt allemaal mooi tegelijk. De slot is alleen al leuk om toe te voegen aan jouw lijstje, om het zomerse gevoel snel te pakken te krijgen.