Live gokken
Vermakelijke slot Alchemist’s Lab
Alchemists Lab spelen

Alchemist’s Lab is een niet al te moeilijke slot machine. Het volgt het meer klassieke systeem van 3 reels. Daarnaast heb je gewoon één lijn waarop je moet letten. Dit lijkt misschien saai, maar Alchemist’s Lab heeft genoeg te bieden om spelers voor lange tijd te vermaken. De gokkast is gemaakt door Playtech en is beschikbaar op verscheidene online casino’s.

Uitstekend ontwerp

De slot machine ziet er erg goed uit. Alles is in stijl en je krijgt idee dat je in een laboratorium in de oudheid zit. Om je heen liggen laboratorium spullen en het idee is dat je een winnende formule weet te vinden. Het idee is dat de formules uit een boek met recepten gevonden worden. Het is duidelijk dat de ontwikkelaars van deze game een duidelijk doel voor ogen hadden. Bij een slotmachine is het altijd goed om te zien dat alles precies in elkaar valt. Zo passen de geluiden en muziek ook perfect bij een laboratorium.

Symbolen om te winnen

De symbolen hebben natuurlijk ook alles te maken met een alchemist. Er zijn gouden munten, gouden ringen en allerlei verschillende soorten scheikundige flessen met een geheime inhoud. Met deze drankjes probeer je een mooie prijs te winnen. Er is maar één lijn om te winnen, dus wat dat betreft is het niet heel wetenschappelijk. Door de duidelijke symbolen en het vloeiende ontwerp is alchemist erg eenvoudig te spelen. Het spel loopt soepel en er zijn eigenlijk geen onderbrekingen. Dat is natuurlijk altijd goed voor de spelervaring.

Een eenvoudige slot machine

Zelfs als je een beginnende speler bent zul je weinig moeite hebben om Alchemist Lab te spelen. Er zitten namelijk maar drie reels op en maar één lijn om te winnen. Toch zullen ook ervaren slot machines spelers zich lang kunnen vermaken met Alchemist’s Lab. Door de eenvoud is de gokkast namelijk erg leuk en spannend. Bovendien zitten er geen addertjes onder het gras. Wat je ziet is precies wat je krijgt.

Op deze gokkast kun je gratis oefenen.

Alchemist’s Lab kun je zonder inleg spelen. Je kunt de slot machine dan onder de knie krijgen zonder dat je geld verliest. Steeds meer ontwikkelaars van slot machines kiezen ervoor om een gratis mode in te voeren. Voor spelers is dat uiteraard uitstekend nieuws.

Een lage inzet met een hoge winst

Alchemist’s Lab heeft één van de hoogste vermenigvuldigers van alle slot machines die online te vinden zijn. Je kunt maar liefst 10.000 keer je inzet winnen. De maximale inleg is wel relatief laag. Je kunt alleen kiezen tussen 1,2 en 3 euro. Dat betekent overigens wel dat je in één keer 30.000 euro kunt winnen. Deze kans is ook meteen een groot deel van de aantrekkingskracht van Alchemist’s Lab. Het spel is erg eenvoudig maar doordat je hoge bedragen kunt winnen is het ongekend spannend. Bovendien is er een grote kans dat je in ieder geval iets wint bij Alchemist’s Lab. Wanneer je één gouden symbool weet te draaien begin je al met het winnen van geld.

Eenvoudig bonus feature

Ook de bonus mode is eenvoudig bij Alchemist’s Lab. Wanneer je drie boek symbolen spint wordt de Alchemist’s Lab Bonus Game geactiveerd. Je kunt dan drie speciale drankjes kiezen. Als je dit goed doet zul je nog meer kunnen winnen. Alchemist’s Lab excelleert in de simpelheid. Deze slot machine laat zien dat een eenvoudige gokkast nog steeds zeer vermakelijk kan zijn.