Live gokken
Labouchere strategie bij roulette
Labouchere strategie roulette

Bij een online casino worden veel varianten van roulette aangeboden. Je hebt daarbij dus volop keuze en kunt zelf nagaan welke er bij jou past. Wanneer dat je de spelregels eenmaal beheerst kun je ook live gokken en dan eens zien wat dat je kan brengen. Maar het kan nog spannender worden als je een strategie gebruikt. Deze kan er voor zorgen dat je meer houvast hebt tijdens het spelen en weet welke stappen je moet zetten. Voordat jij deze strategie toe gaat passen is het goed om na te gaan wat de opties zijn. Daarom leggen we je graag uit hoe dat het in zijn werk gaat. Voordat je namelijk de strategie toe gaat passen moet je je winstdoel vaststellen.

Voorbeeld Labouchere strategie roulette

We leggen het je uit aan de hand van een voorbeeld met als doel €15. Je dient dan een serie getallen te noteren die samen ook 15 zijn. Je zou kunnen denken aan 2, 4, 5, 2 en 2. Nadat je je serie hebt gekozen moet je beginnen met de buitenste getallen samen, dit is dan je inzet. Deze plaats je dan op rood of op zwart. Je speelt aan de hand van het voorbeeld dan met een inzet van €4. Als je je inzet hebt geplaatst dan zet je een streep door de cijfers heen. Als je dan je doel wil behalen moet je volgende inzet €6 zijn. Toch kan het zijn dat je je 1e inzet verloren hebt en dan voeg je dus 6 aan je serie toe en dit wordt dan 2, 4, 5, 2, 2 en 6. Je gaat zo door tot je alles weg hebt kunnen strepen en je doel van €15 hebt gehaald.

Doel behaald wat nu?

Als je aan de roulette tafel je doel hebt behaald dan kun je stoppen. Mocht je dan nog verder willen spelen dan is het aan jou om een nieuw doel op te stellen. Er zal dan een nieuw spannend moment starten en dan kun je daardoor weer wat nieuwe stappen zetten. De stappen zijn wel hetzelfde, maar het is dan weer spannend of dat je je doel gaat behalen. Tijdens het online gokken kun jij deze strategie op je gemak oefenen, tijdens het live spelen niet. Maar je kunt wel live gokken en dan de strategie toepassen als je deze eerst eigen hebt gemaakt. Let er goed op dat je bij live gokken alleen met geld kunt spelen, blijf dan ook verantwoord spelen. Spelen met de Labouchere strategie kan erg spannend werken, maar geeft je geen zekerheid dat je meer kans hebt op winst.