Live gokken
3 goede poker varianten
3 goede poker varianten

Wanneer je graag poker speelt is het goed om te kijken welke varianten er bij je passen. Laat het daarom maar eens even op je inwerken en dan kun jij snel je keuzes maken. We leggen er namelijk 3 aan je uit zodat jij een keuze kunt maken en kunt nagaan welke voordelen jij mag ervaren. Even op je gemak alles bekijken en dan kun jij er echt je voordeel mee doen want poker is altijd leuk om te spelen en zeker om te winnen.

Jacks or Better

Een zeer bekende pokervariant is Jacks or Better. Deze variant is gebaseerd op het 5 card draw poker en dan kun jij zelf kiezen welke kaart je wilt houden. Ook mag je kiezen welke kaarten je weg wilt gooien. Je wordt daarbij dan uitbetaald aan de hand van je pokerhand. Let goed op want daarbij is de best uitbetalende hand de Royal Flush en dan kun je 800x je inzet krijgen (daarbij moet je wel met een flinke inzet spelen). Er is echter een uitbetalingstabel die je kunt raadplegen en dan kun je heel goed zien wat je kunt verdienen. Het voordeel wat je als speler hebt is dat je op deze poker variant een strategie toe kunt passen. Zo kan het spelen dus nog spannender worden en kun jij er nog meer uithalen als je dat wenst.

Deuces Wild

Er is nog een bekende pokervariant en dat is Deuces Wild. Hierbij moet je goed opletten want de twee├źn in het deck zijn Wild. Dit wil dan dus ook zeggen dat deze een andere kaart kunnen vervangen zodat je sneller een combinatie compleet hebt gemaakt. Dit is ideaal want dit kan de spanning ineens erg hoog opvoeren. Er is een groot verschil tussen Deuces Wild en Jacks or Better en dat heeft te maken met het beeld van de uitbetalingstabel. Als je de poker variant hebt geopend moet je zelf maar eens kijken wat de verschillen zijn. Het is sowieso goed om beide eens te spelen en dan kun jij zelf nagaan wat voor jou het beste werkt. Iedere keer weer zal het spannend zijn wanneer dat je met je eigen geld inzet.

Jokers Wild

De laatste pokervariant die wij hier bespreken is Jokers Wild. Je hebt bij deze variant een andere uitbetalingstabel maar je hebt ook veel meer speelkaarten. Je hebt namelijk een deck van 53 kaarten en dus geen 52. Er is namelijk nog een joker aan toegevoegd. Daarmee kun jij dan extra combinaties maken. Ideaal want zo kun jij nog grotere bedragen winnen en sneller een winst pakken. Er is dan ook maar een groot verschil met Deuces Wild want er is maar 1 joker. Goed om dat ook tijdens je spelen eens te ervaren zodat jij na kunt gaan wat dat met je speelkansen doet. Iedere ronde heb je weer evenveel kans op winst, maar het gaat erom dat je goed kijkt naar de voordelen en je geluk op dat moment. Je hebt het helemaal zelf in de hand hoe dat het gaat lopen dus maak er het beste van.