Live wedden op sporten

Niet alleen gokken met kaarten of het rouletteballetje is populair, maar wat dacht u van het live wedden op verschillende sporten. Realtime kunnen duizenden mensen tegelijk bedragen inzetten op een specifieke sportwedstrijd en kijken of zij hiermee een winst weten te behalen. Als u kiest voor live wedden zijn er natuurlijk een aantal sporten die het meest gekozen worden. Zo is wedden op voetbal nummer 1, maar zijn ook sporten als darten en formule 1 zeer zeker in trek voor het plaatsen van een weddenschap. Naast de top 3 live wedden sporten kunt u natuurlijk ook rekenen op andere sporten om een weddenschap op te plaatsen. Daarbij kunt u denken aan de paardensport, basketbal, tennis, hockey, honkbal en rugby.

Live streaming

In het tegenwoordige televisietijdperk zitten we vaak allemaal geboden aan een abonnement op digitale televisie. Niet erg op zich, maar dit heeft wel tot een grotere commercialiteit geleid als het gaat om televisiezenders. Waar vroeger voetbalwedstrijden rechtstreeks op tv uitgezonden werden moet je nu een Fox Sports abonnement hebben en kunt u Formule 1 in het Nederlands live volgen door een Sport 1 abonnement af te sluiten. Als u bij een aanbieder live een weddenschap gaat sluiten heeft u het volgende voordeel. Wanneer u geld in uw account beschikbaar hebt of binnen de afgelopen 24 uur een weddenschap geplaatst heeft kunt u een live streaming volgen. U kunt dan dus niet alleen tijdens een wedstrijd uw weddenschappen plaatsen, maar hebt ook nog eens de mogelijkheid om deze direct op uw PC of laptop te bekijken. Voor de fervente wedders is er dus geen extern sportabonnement nodig, maar biedt de live streaming uitkomst genoeg om een wedstrijd te kunnen volgen.

Single bets en combinatie bets

Als u een live weddenschap af gaat sluiten kunt u kiezen voor verschillende soorten inzetten. Zo heeft u de mogelijkheid om een single bet te plaatsen, maar is ook een combinatie bet mogelijk. Als u kiest voor het plaatsen van een single bet moet u weten dat u moet gokken op de einduitslag van één specifieke wedstrijd. Kiest u voor een combinatie bet, dan kunt u op meerdere wedstrijden tegelijk uw bedragen spelen, waarbij het uiteraard mogelijk is om wedstrijden te kiezen binnen verschillende takken van sport.

Speel uw bedragen op het perfecte moment

Waar u in vroegere tijden alleen kon spelen met een bedrag voordat een wedstrijd gestart werd is live wedden heel wat moderner. Terwijl de wedstrijd bezig is kunt u een gokje wagen op de einduitslag, maar ook het aantal strafschoppen bij bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd of gokken op straffen die uitgedeeld worden door middel van kaarten is een mogelijkheid. Als u gaat spelen met een eigen bedrag moet u uiteraard weten dat er ook een keerzijde is aan live wedden. De uitbetalingen worden namelijk aangepast bij bepaalde gebeurtenissen tijdens een wedstrijd. Speelt u mee op een voetbalwedstrijd en kiest u voor het winnende team als deze al een keer gescoord heeft, dan krijgt u minder uitbetaald als dat u deze inzet geplaatst had toen de stand nog 0 tegen 0 was. Tijdens de live wedstijd zult u deze zogenoemde odds uiteraard direct door de bookmakers veranderd zien worden.

Innen voordat de wedstrijd is afgelopen

Om de uitleg over live wedden te besluiten moet u weten dat gewonnen geld ook tussentijds opgenomen kan worden. Voordat de wedstrijd is afgelopen kunt u dus zonder pardon een eventuele winst uit laten keren aan uw saldo. Houd er rekening mee dat hierbij niet het volledige geld uitgekeerd wordt, maar dat dit een kleiner bedrag is omdat de wedstrijd nog niet is afgelopen. Een vroegere cash-in is dus alleen gunstig als u vooraf al een deel van uw winst veilig wilt stellen of eventuele verliezen zou willen beperken.

BetCity
BetCity
€ 100 + 0 Spins
Circus.nl
Circus.nl
0 + 100 Spins
Jacks.nl
Jacks.nl
€ 100 + 0 Spins